Archive for 2006/11

Sovyetler Birliği'nde Hayattan Bir Gün

Rosa Luxemburg İnternet Arşivi


_ingilizce bilmek gerekiyor... bağlantı

toplumcu gerçekci resim


_toplumcu gerçekçi resim üzerine geniş bir link denizi.

bağlantı

Moda ve toplumsallık



Steven Meisel

bağlantı

Bütün ülkelerin işçileri birleşiyor!

01/11/2006[birGÜN] 20. yüzyıl sendikal hareket için bölünme yüzyılıydı. 21. yüzyıl ise birleşme yüzyılı olacağa benziyor. Bu hafta bu yönde önemli gelişmeler yaşandı. Uluslararası sendikal hareket tek sendika enternasyonali çatısı altında birleşme yönünde önemli bir adım attı. Dünyanın en büyük uluslararası sendikal örgütü olan Uluslararası Özgür İşçi Sendikaları Konfederasyonu (ICFTU) ve Dünya Emek Konfederasyonu (WCL) 31 Ekim 2006 tarihinde Viyana'da toplanan kongrelerinde kendilerini feshettiler ve 1 Kasım 20o6'da toplanan ortak Kongre'de sekiz bağımsız ulusal sendikal merkezi ile birlikte Uluslararası Sendika Konfederasyonu'nu (ITUC) kurdular. ICFTU üyesi olmayan Fransız Genel Emek Konfederasyonu (CGT) da ITUC kurucuları arasında yer alıyor.

Aziz Çelik'in yazısı

Müslüman Türk kültürü ve yayla turizmi

Artvin Valisi olan bir insan bir konuşması esnasında, "Bugün Karadeniz ile ilgili çok yanlış birşey konuşuluyor; Yayla turizmi! Müslüman Türk kültürünün yaşandığı bir tek yaylalar var, oraları da mı turizme açalım? Turizmden kazandığımızı kaybettiğimize kıyaslarsak, kaybettiğimiz çok fazladır. Akdeniz sahillerinde turizmden kazandığımızı düşünün. Uzun vadede bir de kaybettiğimizi düşünün. İnanın değmez. Onun için akıllı olacağız, temkinli gideceğiz, çok düşüneceğiz, Artvin'le ilgili sağlam hayaller kuracağız," demiş.
Ya... Böyle değerli şahıslar tarafından idare edilmektedir güzel melmeketimiz.
Şuradan bu şahsın konuşmasını izleyebilirsiniz...

Dünyanın bütün 'Bush'dan nefret edenleri' birleşin


_ABD'li bi faşistin Kerry üzerinden komünist imgeleri kullanarak kurguladığı bir enteresan çalışma.

bağlantı

anti-war.us


'Che Guevara as a Palestinian',Devil Killa YahPeople.com, ABD

_savaş karşıtlarının görsel mücadelesi...
gom0nist|bağlantı

proleterian threads


_proleterianthreads diye bir site bu.
Anarchist/Anti-Capitalist, Anti-Bush/Election 2004, Feminist, Solidarity, Anti-War/PeaceMedia kategorilerinde tişörtler, iç çamaşırları vesairelerinin satışı gerçekleştiriliyor burada... Yukarıdaki iç çamaşırının fiyatı 10 dolar. (Revolt, 'isyan' demektir.)


sscb

bağlantıbağlantı

Powered By Blogger
Blogger tarafından desteklenmektedir.